Ексдружина Павліка про смерть сина, якого не стало два роки тому: "Виконав своє призначення"

07 августа 2022, 14:13 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Рівно два роки тому, 7 серпня, життя 21-річного юнака забрав рак.

На сторінці у Facebook Лора опублікувала фото сина та присвятила йому допис.

"Сьогодні два роки без Пашеньки… Чи є життя після смерті? Я вірю, що так! Чи є життя після втрати єдиного сина? На жаль, так! Чи це кара небесна? Я вірю, що ні! Бог допустив смерть свого єдиного сина на хресті, бо він виконав своє призначення! Напевно, і мій син його виконав. Так само, як зараз військові виконують свою місію на землі і йдуть на небо, в краще життя, зробивши все, що від них залежало", – написала вона.

Созаєва зізналася, що після смерті Паші вона змінилася.

"Після смерті рідної душі ми не залишаємось колишніми, а зростаємо духовно, хоча здається, крила в нас забрали, але натомість, прив’язали каміння до ніг, усе ж таки сенс в цьому є. Але знати нам не дано. Поки що. От у що я вірю! " – додала жінка.

Нагадаємо, у серпні 2018 року у Павла Павлика несподівано почали відмовляти ноги. Тоді після огляду та МРТ лікарі приголомшили діагнозом – саркома, рак хребта.

Почалася виснажлива боротьба за життя Павла. 18 курсів хіміо- та променевої терапії, тривала реабілітація. Хлопцеві ставало краще. Втім, згодом хвороба повернулася. Павло помер після дворічної боротьби з раком.

Читайте також:

Могилевська розповіла про два своїх будинки, які зруйнували російські окупанти, та як ледь не загинула Хливнюк показав фото з окопу та написав вірш-звернення до українців: "Справу ми маєм з гадами" Сашко Положинський в обмундируванні показав рідкісне фото з фронту

Источник: ТСН.ua



Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
Облако тегов
Толкование снов
 (Сонник Восточный женский)

Если ты увидишь лимонное дерево с плодами и пышной листвой - значит, ты будешь Читать дальше