Зірки "Кварталу 95" спародіювали розмову окупанта з дружиною, якій він надіслав пралку з українською інструкцією

07 июля 2022, 15:44 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Цього разу Юрій Великий та Анастасія Оруджова спародіювали розмову російського окупанта з дружиною, якій він надіслав вкрадену в Україні пральну машину.

Процес ускладнив той факт, що до пралки йшла інструкція українською мовою. У пародії, окупант в ролі Великого та його дружина, яку грає Оруджвоа намагаються разом зрозуміти значення деяких слів.

Приміром, коли жінка каже, що на пральній машині пише слово "сукня", Ванька пропонує їй образити її у відповідь. Коли ж жінка запитує, що означає написане в інструкції слово "бавовна", окупант припускає, що це може бути чиєсь по батькові, приміром "Єлизавета Бавовна".

Також жінку дивує, що вона навіть може обрати температуру. На що окупант їй говорить: "Демократія у них. У нас лише Путіна обирати можна, а в них ще й температуру".

Юзери подякували Юрію та Насті за пародію і за те, що в такий непростий час підіймають настрій:

"Юро, дякую за гарний настрій у цей важкий для нашої країни час", "дякую вам за гумор, підтримку, позитив! Такий народ, як українці, ніхто не переможе", "велике дякую Юрій і Насте! Так правдоподібно, що Настю починаю ненавидіти".

Читайте також:

Гордон показав оголену Корольову догори дриґом: "Робить все, щоб курячі мізки перетекли у свинячу дупу" Жінки в ЗСУ: українські красуні, які взяли до рук зброю та "насипають" окупантам Голлівудська зірка Кейт Бланшетт випустила емоційний фільм про Харків під час вторгнення Росії

Источник: ТСН.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Официальный курс валют на сегодня  НБУ  |  ЦБР
Валюта Покупка Динамика
Доллар США USD 2 549,5951
-3,6836  
Евро EUR 2 784,6678
-5,2998  
Российский рубль RUB 4,0532
+0,0029  
Реклама
Облако тегов
Тайна имени

Латинское - верный. В раннем детстве - спокойный, добродушный, улыбчивый и нежный мальчик. Очень доверчив, охотно идет на руки к незнакомым людям. В ш... Читать дальше