Слідом за Зібровим: Дзідзьо відповів на закиди про концерт на "мажорному весіллі" під час війни

28 мая 2022, 23:27 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Так, в Мережі з'явилася новина, де виконавець під час війни нібито співає та гарцює на "мажорному" весіллі.

Цей закид артист поквапився прокоментувати на своїй сторінці в Instagram.

Зірка зізнався, що він взагалі не може зрозуміти, як хтось може дозволити собі гуляння під час війни, коли українські хлопці і дівчата захищають Україну ціною власного життя.

"Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і змушує виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію", – поділився Хома. Дзідзьо додав, що від 24 лютого він виступає лише для військовослужбовців та поранених в госпіталях.

У коментарях прихильники співака поділилися, що навіть не повірили цим фейкам:

То видно, що це пародист Дзідзьо!

Він давно накладну бороду не носить Я бачила це відео і ніколи б не повірила, що це ви Хто знаєш вашу творчість, бачив, що це не ви Нагадаємо, днями Павла Зіброва зацькували за "концерт на весіллі багатіїв" під час війни. Користувачі засипали співака гнівними коментарями в особистих повідомленнях.

Читайте також:

Фільм вбитого у Маріуполі режисера отримав спеціальну нагороду у Каннах "Євробачення-2022": чим завершилися скандали з Аліною Паш та Іриною Федишин Донька Сніжани Єгорової про скандальну маму: "Їй не варто вживати алкоголь"

Источник: ТСН.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Реклама
Последние новости  Украина  |  Россия  |  Мир
  
День ангела  сегодня  |  завтра
 19 марта 2024

От греческого - довольно пространный. В детстве - любимец бабушек и дедушек, прежде чем вырасти, успевает испытать все прелести бурной любви ближайших родс... Читать дальше

Новини українською