Дружина Остапчука зворушила, як розповіла коханому про вагітність і якою була його реакція

26 июля 2024, 18:50 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Дружина українського ведучого Володимира Остапчука – блогерка Катерина Полтавська – поділилася, як вони дізналися про майбутнє поповнення у родині. Так, у фотоблогу Катерина розповіла, що дізналася про вагітність ще на зовсім маленькому терміні. І додала, що під час перших тестів на вагітність друга смужка була ледь помітною, тому вони з Володимиром мали сумнів щодо результату.  "Я була впевнена, що з першого разу вийти не може, тому цей тест я робила в перший день затримки просто для того, щоб потім, коли вийде, у мене збереглися всі тести, щоб розказати про наш шлях. У мене дуже нестабільний цикл і затримка для мене – звична історія, а тому ні на які думки про вагітність мене це не наштовхнуло. Просто тест заради тесту. Я зробила його, почекала, потім дивлюся, а на ньому така маленька друга смужка. Я не повірила, подумала, що він бракований, тому просто вийшла з туалету й показала його Вові, але він теж сказав, що не може бути так швидко", - поділилася дружина Остапчука.

Тож, через таку невпевненість у результаті закохані зробили аналізи та проконсультувалися у лікаря. І у результаті всі здогадки справдилися – незабаром Катерина народить маля. Радісну звістку подружжя дізналося просто в авто. Тому вони зупинилися на узбіччі дороги й почали обійматися. "На третій день ми вирішили зробити аналіз на ХГЛ, щоб припинити це. Результат аналізу прийшов, коли ми їхали додому. Я в авто відкрила файл, у якому було написано, що ХГ – 36, дуже маленький термін, близько трьох тижнів. Тому тести й були такими блідими, але я все одно вирішила перевірити й зателефонувала гінекологу. Вона сказала, що я вагітна. Я розридалася, Вова з'їхав з дороги, зупинив авто, вийшов до мене й хвилин п'ять ми просто обіймалися.

Нічого не знімала, я взагалі не думала про це", - зворушила Полтавська.

Нагадаємо, нещодавно дружина Остапчука Катерина розсекретила, на якому зараз терміні вагітності й здивувала, як змінилася її вага. Читайте також: Дружина Остапчука розкрила подробиці вагітності та чи спілкується шоумен з дітьми від колишньої Відомий український співак здивував, як хотів закрутити роман з Юлією Саніною й як вона відреагувала Зірка "Ліги Сміху" Розовий різко відповів на закиди пропагандистьких ЗМІ після поранення на фронті

Источник: ТСН.ua



Теги:
 все авто ПЕРШИЙ Мали
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Теплее всего