Коханка екса Ані Лорак показала свого сина від колишніх стосунків і привітала його з особливим святом

02 июля 2024, 14:57 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Коханка турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу розповіла про свято у родині. Сьогодні, 2 липня, син Анастасії від колишніх стосунків Станіслав святкує день народження. Тож, блогерка в Instagram показала помітно підрослого хлопчика й публічно звернулася до нього з вітаннями. Зокрема, обраниця Мурата подякувала синові за те, що мотивує її щоразу ставати кращою й додала, що Станіслав завжди оточує її ніжністю та любов'ю. "З днем народження, синочку! Я вдячна долі, що ти моя дитина. Ти найкращий хлопчик у світі. Я тебе дуже люблю. Я вдячна за силу, яку ти мені даруєш кожного дня, за твою ніжність. Ти навчаєш мене бути краще. Я щаслива бути твоєю мамою. Шалено тебе люблю", - привітала Анастасія юного іменинника.

Нагадаємо, нещодавно Мурат Налкакіоглу з Анастасією засвітили обручки й натякнули на одруження. Ба більше, блогерка вже називає бізнесмена своїм чоловіком. Окрім того, днями Мережу сколихнула новина про поповнення у їхній родині.

Так, обраниця Налкакіоглу показала позитивний тест на вагітність й заінтригувала шанувальників. Натомість Мурат не дуже зрадів новині в соцмережі й пояснив чому. Читайте також: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучилися після майже двох років шлюбу – ЗМІ Джамала повернула синів жити до України і пояснила, чому привезла їх з-за кордону під час війни Відомий український гуморист мобілізується до лав ЗСУ Юлія Саніна похизувалася своїм незвичайним татуюванням: "Зробила собі подаруночок"

Источник: ТСН.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Тайна имени

Славянское имя, означающее «пылающая слава». Горислав растет крепышом, редко болеет. «Зимний» - очень вынослив физически, не знает, что такое боль, никогда... Читать дальше