Зірка "Кріпосної" розлучилася з чоловіком після п'яти років шлюбу: "Крокуємо окремо"

29 июня 2024, 11:27 | Светские хроники
фото с ТСН.ua
Размер текста:

Українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. Про це Анна повідомила у своєму фотоблогу. За словами акторки, ще з минулого року вони вже не разом, проте вона довго наважувалася зізнатися у цьому шанувальникам. Втім, зірка додала, що попри це, вони залишаються чудовими батьками синочка Тимура. "Я довго відкладала цей допис ще з минулого року. Чи то слів не могла підібрати, чи то сміливості не вистачало… Ти найкращий тато для нашого сина – іншого я навіть не уявляю. Я вдячна тобі за наш довгий шлях разом. І нехай далі ми крокуємо окремо, наш Тіма – це наш найбільший скарб і наш зв'язок назавжди. Життя продовжується. Далі буде…", - зворушила Сагайдачна.

До слова, у коментарях акторку підтримало чимало колег та підписників: "Обіймаю, Анічко" – Наталка Денисенко "Пишаюся тобою! Хай все найкраще в цьому житті буде для тебе! Люблю! " – Анастасія Цимбалару Головне, щоб ви обидва були щасливі! І ваш син – це ваш скарб! І так буде завжди! З великою повагою до вас Дуже шкода, що пари розпадаються в період війни, але життя продовжується. У кожного з вас буде інша історія, головне, щоб були щасливими.

Навіть не разом, але для сина ви хороші батькиЗазначимо, для Анни Сагайдачної це був другий шлюб. Нагадаємо, нещодавно співачка Настя Каменських прокоментувала розлучення з чоловіком Потапом і чи дійсно це так. Читайте також: Коханка екса Ані Лорак натякнула на вагітність: Мурат Налкакіоглу різко відреагував Відома українська дизайнерка зізналася, як конфуз познайомив її з Ді Капріо: "Підійшов до мене" Новий сезон "Жіночого лікаря. Нове життя": стало відомо ім'я відомої акторки, яка з'явиться у серіалі

Источник: ТСН.ua



Теги:
 все сезон Анна конфуз
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Реклама
Облако тегов
Курс металлов на сегодня  НБУ  |  ЦБР
Металл Покупка Динамика
Золото 34 333 397,00
+380 417,00  
Серебро 455 155,00
+59,00  
Платина 24 299 771,00
+111 177,00  
Палладий 24 618 805,00
-419 443,00