На "Празднике замка" артиллеристы кормили гостей кашей

17 июня 2018, 20:25 | Искусство
фото с glavnoe.ua
Размер текста:

Об этом на своей странице в соцсети сообщает пресс-служба 44 артбригады ВСУ:

Військовослужбовці 44-ї окремої артилерійської бригади розпочали «Свято замку» в найстарішому місті на Тернопільщині промовою: «Історія Теребовлі відроджує славні традиції військового міста, саме тут, сьогодні знову відроджується військова частина, а це означає повернення могутнього духу з величною історією». Під звуки фанфар військового оркестру розпочалась урочиста частина цього заходу. Відомо, що замок в Теребовлі має давню історію.

Фортецю, що збереглася до сьогоднішнього дня збудували ще у 1630-ті роки на біля обриву високого плато (51 метр) на правому березі Гнізни. За весь час історичні стіни, які призначались для оборони краю бачили чимало. Сьогодні на гостей свята чекала насичена культурно-розважальна програма за участю творчих колективів, театралізовані бої воїнів різних періодів, виступи козацької звитяги. Військовослужбовці пригощали гостей свята смачною кашею з м'ясом та запашним узваром, який вони приготували спеціально для цього свята.

Источник: glavnoe.ua



Теги:
Добавить комментарий
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ         
Официальный курс валют на сегодня  НБУ  |  ЦБР
Валюта Покупка Динамика
Доллар США USD 2 549,5951
-3,6836  
Евро EUR 2 784,6678
-5,2998  
Российский рубль RUB 4,0532
+0,0029  
Реклама
Последние новости  Шоу-биз и культура
  
День ангела  сегодня  |  завтра
 29 марта 2024

От греческого кормилец, питомец. Маленький Трофим - ребенок как ребенок: в меру капризен, в меру непоседлив и непослушен, разве что ленив заметнее других ... Читать дальше